§383.3 - Applicability  
Guidance Q&A
Question 11: Are drivers of non-military amphibious landing craft that are usually used in water but occasionally used on a public highway, such as those used for sightseeing tours, subject to the CDL requirements?
 
Guidance: Yes, if they are designed to transport 16 or more passengers including the driver or have a GVWR or GVW, whichever is higher, of 26,001 pounds or more
[bookmark: _GoBack]
