§383.3 - Applicability  
Guidance Q&A
Question 8: Are State, county and municipal workers operating CMVs required to obtain CDLs?
 
Guidance: Yes, unless they are waived by the State under the firefighting and emergency equipment exemption in § 383.3(d).
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