
§383.3 - Applicability  
Guidance Q&A
Question 5: Do operators of motorized cranes and vehicles used to pump cement at construction sites have to meet the testing and licensing requirements of the CDL program?
 
Guidance: Yes, because such vehicles are designed to be operated on the public highways, they do not qualify as off-road construction equipment.
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