§383.3 - Applicability  
Guidance Q&A
Question 1: Is a school or church bus driver required to obtain a CDL?
 
Guidance: Yes, if the driver operates a vehicle designed to transport 16 or more people (including the driver) or that has a GVWR or GVW, whichever is higher, of 26,001 pounds or more.
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