
Section § 396.25: Qualifications of brake inspectors.
Guidance Q&A
Question 4: Would a mechanic who is employed by a leasing company and only works on CMVs that the leasing company leases to other motor carriers be required to meet the brake inspector certification requirements?
[bookmark: _GoBack]Guidance: No. The mechanic is not required to meet the certification requirements of § 396.25(d) since he/she is not employed by a motor carrier.
