
Section § 396.23: Equivalent to periodic inspection.
Guidance Q&A
Question 1: Can a violation-free CVSA Level I or Level V inspection be used to satisfy the periodic inspection requirements of § 396.17?
[bookmark: _GoBack]Guidance: No, a CVSA Level I or Level V inspection is not equivalent to the Federal periodic inspection requirements.  
