Section § 396.21: Periodic inspection recordkeeping requirements.
Guidance Q&A
Question 1: What recordkeeping requirements under § 396.21 is a carrier subject to when it utilizes an FMCSA-approved State inspection program?
Guidance: The motor carrier must comply with the record-keeping requirements of the State. The requirements specified in § 396.21 (a) and (b) are applicable only in those instances where the motor carrier self-inspects its CMVs or has an agent perform the periodic inspection.
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