
Section § 396.17: Periodic inspection.
Guidance Q&A
Question 14: Is it acceptable for the proof of periodic inspection to be written in Spanish?
Guidance: Yes. There is no requirement under § 396.17, or appendix G to subchapter B that the proof of periodic inspection be written in English.
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