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Guidance Q&A
Question 12: May an inspector certify a CMV as meeting the periodic inspection standards of § 396.17 if he/she cannot see all components required to be inspected under appendix G?
Guidance: No. The affixing of a decal or sticker or preparation of a report as proof of inspection indicates compliance with all requirements of appendix G to part 396.
