Section § 396.17: Periodic inspection.
Guidance Q&A
Question 11: Must a specific form be used to record the periodic inspection mandated by § 396.17?
Guidance: No. Section 396.21 does not designate any particular form, decal, or sticker, but does specify the information which must be shown on these documents. 
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