
Section § 396.17: Periodic inspection.
Guidance Q&A
Question 5: Is new equipment required to pass a periodic inspection under § 396.17?
[bookmark: _GoBack]Guidance: Yes, but a dealer who meets the inspection requirements may provide the documentation for the initial periodic inspection.
