Section § 396.17: Periodic inspection.
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Question 4: Does the sticker have to be located in a specific location on the vehicle?
Guidance: No. The rule does not specify where the sticker, decal or other form of documentation must be located. It is the responsibility of the driver to produce the documentation when requested. Therefore, the driver must know the location of the sticker and ensure that all information on it is legible and current. The driver must also be able to produce the inspection report if that form of documentation is used.
