Section § 396.17: Periodic inspection.
Guidance Q&A
Question 3: Must each vehicle in a combination carry separate periodic inspection documentation?
[bookmark: _GoBack]Guidance: Yes, unless a single document clearly identifies all of the vehicles in the CMV combination.
