[bookmark: _GoBack]Section § 393.60: Glazing in specified openings. 
Guidance Q&A
Question 1: May windshields and side windows be tinted?
Guidance: Yes, as long as the light transmission is not restricted to less than 70 percent of normal (refer to the American Standards Association publication Z26.1-1966 and Z26.1a-1969).
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