Question 20: A person involved in an incident discovers that he or she is injured after leaving the scene of the incident and receives medical attention at that time. Does the incident meet the definition of accident in 49 CFR 390.5T?
[bookmark: _GoBack]Guidance: No. The incident does not meet the definition of accident in 49 CFR 390.5 because the person did not receive treatment immediately after the incident. 
