Question 15: Does the definition of a ‘‘commercial motor vehicle’’ in § 390.5T of the FMCSRs include parking lot and/or street sweeping vehicles?
[bookmark: _GoBack]Guidance: If the GVWR of a parking lot or street sweeping vehicle is 10,001 or more pounds, and it operates in interstate commerce, it is a CMV.
