Question 13: To what extent would the windshield and/or mirrors of a vehicle have to be damaged in order for it to be considered ‘‘disabling damage’’ as used in the definition of an accident in § 390.5T?
[bookmark: _GoBack]Guidance: The decision as to whether damage to a windshield and/or mirrors is disabling is left to the discretion of the investigating officer. 
