Question 2: Is a vehicle used to transport or tow anhydrous ammonia nurse tank considered a CMV and subject to FMCSRs?
[bookmark: _GoBack]Guidance: Yes, provided the vehicle is not an off-road vehicle, its GVWR or GCWR meets or exceeds that of a CMV as defined in § 390.5, and/or the vehicle transports HM in a quantity that requires placarding. 
