[bookmark: _GoBack]*Question 28, revised: A driver of a commercial motor vehicle (CMV) is changing lanes. A passenger car driver near the CMV loses control, leaves the roadway, and is involved in an accident. The passenger car must be towed. Is the CMV considered to be “involved” under the definition of “accident” in § 390.5T?

