[bookmark: _GoBack]*Question 25: Do the Federal Motor Carrier Safety Regulations apply to transportation performed by the federal government of a foreign country, or by a state, provincial, or territorial government of a foreign country?
Guidance: Yes. Although § 390.3T(f)(2) includes an exception for transportation performed by the Federal government, a State, or any political subdivision of a State, the exceptions are only applicable to government entities in the United States.

