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Question 2: Would the accident report retention requirement in §390.15(b)(2) include an ‘‘Adjuster’s Report’’ that is normally considered to be an internal document of an insurance company?
Guidance: No. The intent of §390.15(b)(2) is that motor carriers maintain copies of all documents which the motor carrier is required by the insurance company to complete and/or maintain. §390.15(b)(2) does not require motor carriers to maintain documents, such as ‘‘Adjuster’s Reports,’’ that are typically internal documents of the insurance company.
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