Part 387
Section § 387.5: Definitions. 
Guidance Q&A
Question 1: Does the definition of the term "in bulk" include solids as well as liquids even though the definition refers to containment systems with capacities in excess of 3,500 water gallons?
Guidance: Yes, the term "3,500 water gallons" is used as a volumetric value and includes solids as well as liquids.
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