Part 387
Section § 387.27: Applicability. 
Guidance Q&A
Question 5: Does the exemption for the transportation of school children end at the high school level or does it extend to educational institutions beyond high school, for example junior college or college?
Guidance: The exemption does not extend beyond the high school level.
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