Part 387
[bookmark: _GoBack]Section § 387.27: Applicability. 
Guidance Q&A
Question 3: Are luxury limousines with a seating capacity of fewer than seven passengers and not operated on a regular route or between specified points exempted under §387.27(b)(2)?
Guidance: No. Taxi cab service is highly regulated by local governments, usually conducted in marked vehicles, which makes them readily identifiable to enforcement officials. Limousines are not taxi cabs and are therefore not exempted from the financial responsibility requirements.

