Part 387
Section § 387.15: Forms. 
Guidance Q&A
Question 4: Must a motor carrier obtain a new Form MCS-90 each year if it retains the same insurance company?
Guidance: If the insurance policy, as identified by the policy number on the Form MCS-90, is still valid upon the renewal of insurance, no new Form MCS-90 is required. If the policy number has changed or the insurance policy has been canceled in accordance with the terms shown on Form MCS-90, then a new Form MCS-90 must be completed and attached to the valid insurance policy.
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