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Guidance: No, except for the one exception described in Guidance Question 26 to 49 CFR 395.8 where a driver who runs out of hours while at a shipper’s or receiver’s facility may drive from that facility to a nearby, safe location to park, provided that the driver allows adequate time to obtain rest in accordance with daily minimum off-duty periods under the Hours of Service rules before beginning to drive.  Personal conveyance is those times where a driver is operating solely for a non-business purpose and cannot be used to extend the duty day.    


