[bookmark: _GoBack]Question 3: Is personal conveyance treated any differently when the driver is hauling hazardous materials?

Guidance: No. There is no restriction on personal conveyance regarding hazardous materials transportation, provided that the driver complies with provisions of 49 CFR parts 177 and 397.


