
Q2:  If a Canada domiciled driver operates in the U.S., will the ELD need to display accumulated vehicle miles and total vehicle miles in units of whole miles?  
 A2:  Yes. When operating in the United States, under 49 CFR Appendix A, Section 7.43, a driver must use an electronic logging device that displays vehicle road miles information in units of whole miles.
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