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Frequently Asked Questions --Electronic Logging Devices and Hours of Service – ELD Exceptions and Exemptions
Question 25:  Are transporters of mobile or modular homes considered Driveaway/Towaway operations under Section 395.8(a)(1)(iii)(A)(2) or (3) and therefore exempt from the ELD rule?
Guidance:  No. The transportation of mobile or modular homes does not qualify for an exception under 395.8(a)(1)(iii)(A)(2) because the vehicle driven in transporting the mobile or modular home is not part of the shipment, nor does the transport qualify under 395.8(a)(1)(iii)(A)(3) because the shipment is neither a motorhome nor recreational vehicle trailer.



