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§395.8 Driver’s record of duty status.   
Guidance Q&A
Question 24: When must a driver complete the signature/certification of the driver’s record of duty status?
Guidance: In general, the driver must sign the record of duty status immediately after all required entries have been made for the 24-hour period. However, if the driver is driving at the end of the24-hour period, he/she must sign during the next stop. A driver may also sign the record of duty status upon going off duty if he/she expects to remain off duty until the end of the 24-hour period.




