how to count non-driving activities against the driving limit

§395.8 Driver’s record of duty status.   
Guidance Q&A
Question 22: If a driver logs his/her duty status as “driving” but makes multiple short stops (each less than 15 minutes) for on-duty or off-duty activities, marks a vertical line on the grid for each stop, and records the elapsed time for each in the remarks section of the grid, would the aggregate time spent on those non-driving activities be counted against the 10-hour driving limit?
Guidance: No. On-duty not driving time or off-duty time is not counted against the 11-hour/10-hour driving limit.

