Hours of Service Records of Duty Status
§395.8 Driver’s record of duty status.   .
Guidance Q&A
Question 17: Can military time be used on the grid portion of the driver’s record of duty status?
Guidance: Yes. The references to 9:00 A.M., 3:00 P.M., etc. in §395.8(d)(6) are examples only. Military time is also acceptable.
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