Hours of Service Records of Duty Status

§395.8 Driver’s record of duty status.   
Guidance Q&A
Question 16: Are drivers required to include their total on-duty time for the previous 7 to 8 days (as applicable) on the driver’s record of duty status?
Guidance: No.
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