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§395.8 Driver’s record of duty status.   
Guidance Q&A
Question 13: Are drivers required to draw continuous lines between the off-duty, sleeper berth, driving, and on-duty (not driving) lines on a record of duty status when changing their duty status?
Guidance: No. Under §395.8(h) the Federal Motor Carrier Safety Regulations (FMCSRs) require that continuous lines be drawn between the appropriate time markers within each duty status line, but they do not require that continuous lines be drawn between the appropriate duty status lines when drivers change their duty status.


