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Description
§395.8 Driver’s record of duty status.   
Guidance Q&A
Question 12: May a driver who is not required to use an ELD use “white-out” liquid paper to correct a paper record of duty status entry?
Guidance: Any method of correction would be acceptable so long as it does not negate the obligation of the driver to certify by his or her signature that all entries were made by the driver and are true and correct.

