
Hours of Service Records of Duty Status 
§395.8 Driver’s record of duty status.   
Guidance Q&A
Question 11: Is a driver who works for a motor carrier on an occasional basis and who is regularly employed by a non-motor carrier entity required to submit either records of duty status or a signed statement regarding the hours of service for all on-duty time as “on-duty time” as defined by §395.2?
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