[bookmark: _GoBack]
Word.docx (395.8-Q08)

Description
§395.8 Driver’s record of duty status.   
Guidance Q&A
Question 8: May a motor carrier return a driver’s completed record of duty status to the driver for correction of inaccurate or incomplete entries?
Guidance: Yes, although for drivers not required to use an ELD, the regulations do not require a driver to submit “corrected” records of duty status. A driver may submit corrected records of duty status to the motor carrier at any time. For drivers not required to use an ELD, it is suggested the carrier mark the second submission “CORRECTED COPY” and staple it to the original submission for the required retention period. The procedures for motor-carrier-suggested edits to ELD driver records are in 49 CFR 395.30(d).

