Hours of Service Records of Duty Status

§395.8 Driver’s record of duty status.   
Guidance Q&A
Question 5: May a driver, being used for the first time, submit records of duty status for the preceding 7 days in lieu of a signed statement?
[bookmark: _GoBack]Guidance: The carrier may accept true and accurate copies of the driver’s record of duty status for the preceding 7 days in lieu of the signed statement required by §395.8(j)(2).


