Hours of Service Maximum Driving Time
§395.5 Maximum driving time for passenger-carrying vehicles.  
Guidance Q&A
Question 1: Would a driver delivering an empty commercial motor vehicle designed or used to carry passengers, from the manufacturer or distributor to a dealer, or otherwise engaged in a "driveaway-towaway" trip as defined in § 390.5, be required to comply with the hours-of-service regulations for passenger-carrying drivers?
Guidance: No. The property-carrier hours-of-service rules in § 395.3 are applicable to drivers operating commercial motor vehicles designed or used to transport passengers in a "driveaway-towaway" operation, as defined in § 390.5.
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