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Description
§395.3 Maximum driving time for property-carrying vehicles.  
Guidance Q&A
Question 6: If a motor carrier operates under the 70-hour/8-day rule, does any aspect of the 60-hour rule apply to its operations? If a motor carrier operates under the60-hour/7-day rule, does any part of the 70-hour rule apply to its operations?
[bookmark: _GoBack]Guidance: If a motor carrier operates 7 days per week and chooses to require all of its drivers to comply with the 70-hour/8-day rule, the 60-hour/7-day rule would not be applicable to these drivers. If this carrier chooses to assign some or all of its drivers to the 60-hour/7-day rule, the 70-hour rule would not be applicable to these drivers. Conversely, if a motor carrier does not operate 7 days per week, it must operate under the 60-hour/7-day rule and the 70-hour rule would not apply to its operations.
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