Hours of Service Maximum Driving Time
[bookmark: _GoBack]§395.3 Maximum driving time for property-carrying vehicles.  
Guidance Q&A
Question 2: Does a driver, employed full time by one motor carrier using the 60-hours in 7-days rule, and part-time by another motor carrier using the 70-hours in 8-days rule, have the option of using either rule in computing his hours of service?
Guidance: No. The motor carrier that employs the driver on a full-time basis determines which rule it will use to comply with §395.3(b). The driver does not have the option to select the rule he/she wishes to use.


