Hours of Service Definitions
§395.2 Definitions.  
Guidance Q&A
Question 28: How should time spent at National Guard meetings and training sessions be recorded for the hours of service requirements?
Guidance: A member of a military reserve component, serving in either an inactive duty status, such as weekend drills, or in an active duty status, such as annual training, may log that time as “off-duty time” regardless of whether such duty time is paid or un-paid. This is consistent with the rights and benefit entitlements provided in the Uniformed Services Employment and Reemployment Rights Act (38 U.S.C. 4301 et seq.).
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