Hours of Service Definitions
§395.2 Definitions.  
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Question 24: If a driver is transported by automobile from the point of a breakdown to a terminal, and then dispatched on another run, how is the time spent in the automobile entered on the record of duty status? How is the time entered if the driver goes off-duty once he reaches the terminal?
Guidance: The time spent in the automobile would be on-duty (not driving) if dispatched on another run once he/she reaches the terminal, and off-duty if he/she is given 10 consecutive hours off duty (for drivers of property-carrying vehicles) or 8 consecutive hours off-duty (for drivers of passenger-carrying vehicles) upon reaching the terminal.


