Hours of Service Definitions
§395.2 Definitions.  
Guidance Q&A
Question 11: Must non transportation-related work for a motor carrier be recorded as on-duty time?
Guidance: Yes. All work for a motor carrier, whether compensated or not, must be recorded as on-duty time. The term “work” as used in the definition of “on-duty time” in §395.2 of the Federal Motor Carrier Safety Regulations (FMCSRs) is not limited to driving or other non transportation-related employment.
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