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Guidance Q&A
Question 7: May a sleeper berth be used for a period of less than 2 hours’ duration?
Guidance: Yes. The sleeper berth may be used for such periods of inactivity. Periods of time of less than 2 hours spent in a sleeper berth may not be used to accumulate the 10 hours of off-duty time required by §395.3 of the Federal Motor Carrier Safety Regulations (FMCSRs).

