Hours of Service Definitions
§395.2 Definitions.  
Guidance Q&A
Question 5: Do telephone calls to or from the motor carrier that momentarily interrupt a driver’s rest period constitute a change of the driver’s duty status?
Guidance: Telephone calls of this type do not prevent the driver from obtaining adequate rest. Therefore, the FMCSA does not consider these brief telephone calls to be a break in the driver’s off duty status.
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