operation of motor vehicles when declared Out-of-Service
§395.13 Drivers declared out of service.   
Guidance Q&A
Question 1: May a driver operate any motor vehicle, at the direction of the motor carrier, after being placed out of service for an hours of service violation?
Guidance: An out of service order issued under §395.13 extends only to the operation of Commercial Motor Vehicle (CMV)s. State procedures may differ.
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