Hours of Service Exceptions
§395.1 Scope of the rules in this part.  
Guidance Q&A
Question 26: May a driver record sleeper berth time as off-duty time on line one of the record of duty status?
Guidance: No. The driver’s record of duty status must accurately reflect the driver’s activities.

[bookmark: _GoBack]
