
Hours of Service Exceptions

§395.1 Scope of the rules in this part.  
Guidance Q&A
Question 24: May time spent in sleeping facilities being transported as cargo (e.g., boats, campers, travel trailers) be recorded as sleeper berth time?
Guidance: No, it cannot be recorded as sleeper berth time.
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