§392.9 Inspection of cargo, cargo securement devices and systems.   
Guidance Q&A
Question 4: Is there a requirement that a driver must personally load, block, brace, and tie down the cargo on the property carrying CMV he/she drives?

Guidance: No. But the driver is required to be familiar with methods and procedures for securing cargo, and may have to adjust the cargo or load securing devices pursuant to §392.9(b).
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